CUM A LUAT NASTERE

EURO CONSTRUCTII

Despre Noi

Firma Euro Constructii a fost infiintata in anul 2005, la initiativa celor trei asociati ai firmei - Cojocaru Constantin, Cojocaru Ionut si Bassetto Simone.

Totul a pornit in Italia, cand acestia s-au cunoscut pe un santier din Vicenza si dupa doar cateva ore de discutii au decis sa-si uneasca fortele, sa formeze o echipa care sa fructifice experienta obtinuta in anii de munca petrecuti acolo. Au fost cu totii de acord ca acest proiect va trebui sa se remarce prin seriozitate si printr-un concept care sa il diferentieze de celelalte firme prezente in domeniul constructiilor din Galati.

Ca prim pas au decis sa realizeze un complex de 11 apartamente, lucrare la care au aplicat cateva idei preluate din Italia cum ar fi amenajarea unei parcari subterane pentru toate apartamentele, a unei zone barbeque rezervata locatarilor, executarea pirtilor comune la standarde premium si realizarea finisajelor interioare la alegerea clientilor.

O alta idee pe care au tinut sa o puna in aplicare a fost aceea de a documenta fiecare etapa a constructiei si de a pune toate informatiile la dispozitia celor interesati de achizitionarea unui apartament.

Acest lucru a fost apreciat de clienti, deoarece documentele si fotografiile le-au oferit mai multa siguranta si au inclinat balanta in favoarea achizitiei apartamentelor. Decizia de a folosi doar materiale de calitate si de a documenta totul, inclusiv verificarile facute de catre asociatii firmei, pentru a proba calitatea materialelor, a fost un alt punct in favoarea constructorilor. Pentru a putea oferi un produs bun si pentru a-i garanta calitatea, asociatii firmei sunt in permanenta prezenti pe santier, lucrand cot la cot cu muncitorii.

In ceea ce priveste vanzarea unui apartament politica noastra este accea de a mentine un pret mic, de a lasa clientul sa-si aleaga finisarile in functie de preferinte si de a decide modul de plata impreuna cu acesta si nu intr-un mod prestabilit.

Euro Constructii - 10 Ani

Lucrarile se efectueaza pe terenuri proprietate a societatii, lucru ce reprezinta inca un avantaj al clientului care devine proprietar pe cota indiviza de teren si nu trebuie sa plateasca chirie.

Suprafetele puse la vanzare constituie doar perimetre ale apartamentelor, urmand sa fie incluse in pret si cotele indivize parti comune si teren aferent. Dorim sa facem clientul sa se simta ca intr-o familie atunci cand decide sa cumpere un apartament si vom avea grija sa ii ascultam sugestiile, sa ii indeplinim dorintele si sa facem tot ce ne sta in putere pentru a fi cei mai buni constructori.

Asociati

Euro Constructii

Asociat - Cojocaru Constantin

Cojocaru Constantin
mobil: +4 0724 150 277
an nastere: 1979

Asociat - Cojocaru Ionut

Cojocaru Ionut
mobil: +4 0726 143 184
an nastere: 1982

Echipament / Utilaje

Folosite in constructii

Echipament

Macara Turn

Echipament

Alimentare 380V, inaltime 30m, lungime brat 35m, radiocomanda.
An fabricatie 2002.

Macara Autoridicatoare

Echipament

Alimentare 220V si 380V, inaltime 12 m, lungime brat 14 m, radiocomanda, montaj in 15 minute.
An fabricatie 1987.

Schele Hidraulice

Echipament

Alimentare 380V, inaltime 20m, lungime platforma 8m
An fabricatie 1985.

Drujba Taiat Ziduri

Echipament

An fabricatie 2008.

Box Birou Santier

Echipament


Dotari: sistem iluminat, prize, aer conditionat, incalzire, WC santier.

Solicita oferta